A fal vizesedése:
 
PROBLÉMA
MEGOLDÁS
 
Cégbemutató
  Stratégia

A felhalmozott ismeretek birtokában igyekszünk minél több hazai műemlék épület helyreállításában a mindig legmegfelelőbb komplex megoldást nyújtani a Megrendelőknek.
A tervezők széles körével próbáljuk megismertetni a probléma fontosságát, és rávenni, hogy megalapozott szakvéleménnyel tegyen javaslatot az épület tartós helyreállítására.

Az Európai Unióba történt belépésünkkel egyre inkább szeretnénk kiterjeszteni Európa más országaiban is az általunk alkalmazott – de ott kevéssé ismert – REVERSION sótalanító eljárást. Ez természetesen a szabadalom levédésével biztosítható.

A szabadabb szakmai mozgás következtében könnyebben megismerhetjük más ország gyakorlatát. Onnan is tapasztalatokat gyűjtve a teljes védekezési struktúrát szeretnénk szilárd alapokra helyezni. Ezért szorgalmazzuk egy alapvető szakkönyv kiadását.
Az Épületszigetelők, Bádogosok és Tetőfedők Szövetségén belül erősíteni kívánjuk e szakterület elismertségét. Ennek keretében szorgalmazzuk egy korszerű szabályozás kiadását.
A szakterület speciális problémáinak széles körű megismertetését szeretnénk egy hazai, majd egy külföldi konferencián megvalósítani.

Egyáltalán: EURÓPÁBAN gondolkodunk!

Alkalmazzuk az ISO 9001:2001 minősítés szabályozását!


 

 
   
www.falszarito.hu